Ξεκλείδωμα ζώνης

Αν και  καταβάλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχονται ολοκληρωμένες πληροφορίες, αυτή η σελίδα δεν υποκαθιστά την ικανότητα του πιλότου να ασκεί ορθή κρίση. Ως χειριστές πιλότοι της DJI, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να διασφαλίσετε ότι οι πτήσεις σας διεξάγονται με ασφάλεια και σύμφωνα με όλους τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Το DJI’s Geospatial Environment Online (GEO) είναι το καλύτερο στην κατηγορία του σύστημα γεωχωρικών πληροφοριών που παρέχει στους χειριστές της DJI ενημερωμένες πληροφορίες καθοδήγηση σε περιοχές όπου η πτήση ενδέχεται να είναι περιορισμένη λόγω ανησυχιών ή κανονισμών για την ασφάλεια.
Αυτό παρέχει στους χειριστές της DJI πληροφορίες που θα τους βοηθήσει να λάβουν έξυπνες αποφάσεις σχετικά με το πού και πότε θα πετάξουν. Δείτε τον χάρτη

Πρώτα μερικές συμβουλές για την ασφάλεια όλων μας !!!

Ξεκλείδωμα γεωπερίφραξης !!!

Το GEO εμφανίζει ζώνες διαφόρων επιπέδων κινδύνου στις οποίες η πτήση μπορεί να δημιουργήσει ανησυχίες για την ασφάλεια και επιτρέπει στους χρήστες να τις ξεκλειδώσουν.
Το ξεκλείδωμα των ζωνών χαμηλού κινδύνου απαιτεί μόνο μερικά κλικ, ενώ οι ζώνες υψηλού κινδύνου απαιτούν από τους χρήστες να υποβάλουν συγκεκριμένα διαπιστευτήρια για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις τοπικές πολιτικές και κανονισμούς.

 

ΑΙΤΗΜΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Πηγή :DJI

 

Loading